Return

 

 

 

Menu at 22,50 €

Flan with cream of watercress and sliced leeks
Salmon skin tartare
Goat cheese into sachets with honey and romarin

* * *

Filet mignon and caramelized mango
Filet of fresh fish (according to market), pot of cauliflower with white asparagus
Ragout from rabbit with whiskey

* * * 
Rhubarb tart
Iced nougat*
Baked apple on village gingerbread bed

 

Wines

 

Red


 

75 cl

 

37,5 cl

Red

 

75 cl

 

37,5 cl

Château Fombrauge St Emilion Grand Cru classé 2012

Château Petit Sicard, AOC St Emilion Grand Cru 2013

Terre des anges, Côtes de Provence A.O.C

42

28

18

 

 

 

13

(50 cl)

Domaine de Vaulichères, Bourgogne A.O.C 2014

Delas, Saint Esprit, Côtes du Rhône A.O.C 2015

Château Leboscq, cru Bourgeois A.O.C Médoc 2012

Château Giscours, Cru classé A.O.C Margaux 2014

27

22

21

79

12

 

 

Pink


 

75 cl

 

37,5 cl

White

 

75 cl

 

37,5 cl

 

 

Terre des Anges, Côtes de Provence A.O.C

Château Pradeaux 2013, A.O.C Bandol

Dom. Miraval (B.Pitt et A.Jolie), Côtes de Provence A.O.C 2015

 

 

18

34

32

13

(50 cl)

Chablis, 1er Cru Fourchaume Tremblay 2014

Chablis, Vieilles Vignes Tremblay, blanc A.O.C 2014

Gewurtztraminer, domaine de Muller-Koeberle, AOC 2013

Domaine de Leyrissat, Montbazillac A.O.C 2014

33

27

28

 

 

 

 

 

16 (50 cl)

 

 

Champagnes

 

75 cl 37,5 cl

 

Glass of Champagne Yveline Prat (12cl )

Champagne Yveline Prat

Champagne Nicolas Feuillatte brut

Deutz brut Classic

 

 

 

39

69

 

8 (12 cl)

22