Return

 

 

 

Menu at 22,80 €

 

Cream of green cabbage with black sesames

A kind of white cheese with aromatic plants

Chestnuts in a pie

* * *


Veal stew with Roquefort (very special french cheese)

Rumsteck Angus Stevenson

Back of cod with citrus

* * *

Pear poached with hibiscus

Pastry of the day*

Nut and lavender pie

 

 

Wines

 

Red


 

75 cl

 

37,5 cl

Red

 

75 cl

 

37,5 cl

Château Fombrauge St Emilion Grand Cru classé 2012

Château Petit Mangot, AOC St Emilion Grand Cru 2014

Terre des anges, Côtes de Provence A.O.C

42

28

19

 

 

 

14

(50 cl)

Domaine de Vaulichères, Bourgogne A.O.C 2014

Delas, Saint Esprit, Côtes du Rhône A.O.C 2015

Château L'Argenteyre, cru Bourgeois A.O.C Médoc 2013

Château Giscours, Cru classé A.O.C Margaux 2014

27

22

23

79

12

 

 

Pink


 

75 cl

 

37,5 cl

White

 

75 cl

 

37,5 cl

 

Terre des Anges, Côtes de Provence A.O.C

Moulin de la Roque 2016, A.O.C Bandol

Dom. Miraval (B.Pitt et A.Jolie), Côtes de Provence

A.O.C 2015

 

19

29

32

 

 

Chablis, 1er Cru Fourchaume Tremblay 2016

Chablis, Tremblay, blanc A.O.C 2016

Gewurtztraminer, domaine de Muller-Koeberle, AOC 2013

Domaine de Leyrissat, Montbazillac A.O.C 2014

33

27

28

 

 

 

 

 

16 (50 cl)

 

 

Champagnes

 

75 cl 37,5 cl

 

Glass of Champagne Yveline Prat (12cl )

Champagne Yveline Prat

Champagne Nicolas Feuillatte brut

Deutz brut Classic

 

 

 

39

69

 

8 (12 cl)

22